Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Sunday, February 5, 2012

Vintage Tiffin..tiffin

 beberapa hari ni mmg slow saja sbb cuaca pun tak mengizinkan utk terlalu aktif...dgn deman, batuk dan selsema, so mmg banyak masa berehat-rehat saja di rumah. Tapi kebetulan beberapa hari lepas ada kiriman tiffin sampai di teratak LC. Bukan LC punya dan cuma singgah sekejap jer, tak sempat sy nak melaramkan lama-lama dalam lemari...So kita share tengok gambar2 design tiffin yg setakat ni pernah LC nampak. Jom tengok...



cuba tengok pada screw handle berbentuk bintang tu, cantik  sgt. kalau set2 tiffin baru, screw pada pemegang tiffin tu sekadar berbentuk bulat saja..

dua corak yg berbeza, satu sepertinya bunga sawi dgn corak onion di sekelilingnya dan satu lagi macam ada sikit corak indian tree..emm maaf laa saya mmg tak tau pattern bunga apa ni,

tulisan cina pada bahagian bawah tiffin dgn kesan retak seribu dan tompokan warna yg  usang yang tak sekata menambah seni pada tiffin

InsyaAllah lepas ni nak share design tiffin-tiffin yg lain, sementara tu..selamat bersantai di hujung minggu dan salam Maulidur Rasul utk semua saudara seMuslim..:). yang keluar hunting semoga pulang dgn hasil yang mengujakan...:):)


No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...