Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Tuesday, May 29, 2012

Tureen bunga pink

tadaaa....! tureen ni antara yang sempat di sambar pagi tadi, tak pasti tureen lama atau baru sbb tak ada mark. Dah brader tu kata set lama, saya pun sambar ajer lah...kot ada otai pml boleh beri input..
pada pandangan mata saya dalam keserhanaan bekas ni masih ada kecantikannya...saiz dalam 9" lebar...cer citer sikit bunga apa ni
ada kesan retak halus di luar bekas ni tapi kesan tu tak dapat di lihat dari dalam bekas..tak kelihatan kalau tak dibelek dan masih mantops untuk hiasan



Tureen Bunga Pink
Set tureen bunga pink yg cantik, NOS tapi ada kesan hairline crak pada bahagian yg difokuskan di atas. Masih sgt cantik untuk display


Price: RM120 RM80

Berminat sila sms/call Wann LC di 0196183880
atau email at lcshard@yahoo.com
More items on FB: Lemari Cantque 

Feel free to ask as many questions as possible before purchase. 
Thanks, happy viewing and shopping!





No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...