Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Tuesday, May 17, 2011

set rose hijau dari lemari cik puan


set rose hijau yg extra-extra dari lemari cik puan..
Set ni mengandungi 1 teko aladdin (tanpa penutup asli), 1 teko bulat, 1 sugarpot tanpa penutup dan 3 cawan ML..baca description lengkap pada gambar seterusnya.
bunganya terang..condition baik dan seperti diterangkan, set kominasi NOS dan used..sugarpot dan cawan2 tu set NOS

teko aladdin ni penutupnya LC matchkan dgn penutup bulat sbb takda yg asli, tapi nampak cantik juga bila posing gitu. Gold rim kat badan teko tu ada kesan pudar sikit

teko bulat ni cantik sangat cuma ada sedikit chip pada mulut teko, tapi bila dah pasang penutupnya tak kelihatan kecacatan kecil tu

sugarpot ni tanpa penutup..sbb smlm masa kemas2 terjatuh cik tudung tu..cemerkap sungguh..so gini lah adanya..

set rose hijau dari lemari cik puan
Set ni mengandungi:
1 teko aladdin (tanpa penutup asli)
1 teko bulat (ada small chip di mulut)
1 sugarpot tanpa penutup
3 biji cawan ML
Origin: China
Condition: Used, Ada kesan digunakan
In Stock: 1 set
Price: 

Berminat sila sms/call Wann-LC di talian 0196183880

Sold!

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...