Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Tuesday, May 17, 2011

teaset kuning bangsawan


koleksi kuning bangsawan ni mmg cantik sangat..set-set new old stock yang diperolehi dari banyak tempat, teko datangnya dari negeri cik wan kembang dan cawan-cawannya datang dari pahang. Bukan sudah tak sayang tapi dah decide utk diceraikan talak satu (ahahaha) sbb nak memberi ruang kepada koleksi yang lain bersemayam. Nak lepaskan sekali dgn pelita comel bunga pink kuning...
cer tengok tekonya..simple tapi cantik kan..
set china mali juga la kan..
kemasan kerawang emas pada cawan dan teko menjadikan set ni nampak lebih elegen, cantik untuk hiasan atau untuk dihidang pada tetamu yang datang

Teaset kuning bangsawan
1 teko tinggi + 6 set cawan/piring lapik
Origin: China
Condition: NOS, Excellent
In Stock: 1 set
Price: 

Berminat sila sms/call Wann-LC di talian 0196183880


No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...