Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Wednesday, December 14, 2011

teaset five-roses yg sangat jelita (SOLD)

Nak share saja teaset set five-roses yg saya baru dapatkan untuk beberapa teman collector, banyak item dalam set ni dan semuanya cantik-cantik belaka...:). Sebenarnya sendiri pun suka bunga-bunga 5-roses ni, tapi takpalah..belum masanya untuk saya collect set ni, so share saja dgn yg lain yg lebih mengahargainya.


teko siku yg menawan ni mmg dapat pada harga yg tinggi tapi berbaloi la kan sbb bukan senang nak jumpa. Penutupnya yang original tak ada jadi saya matchkan dgn penutup aladdin, boleh jer kan. Yg ini akan bertukar tangan dgn cik debab dari kota singa



mark lama..

set cawan yg cantik walaupun bukan set kesukaan ramai mulut jahat tu...masih berbaloi kan..:)
 
creamerpot ni ada 2 set sebenarnya, tapi kan sharingh is caring so bagi-bagi dgn yg berminat.

piring ni ada 14 pcs, cukuplah utk 2 set kan.

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...