Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Sunday, November 20, 2011

Lady in Red by Limoges

~ Lady in Red ~
'Lady in Red' ~ aromatherapy diffuser ni set porcelain/diffuser yg paling berharga pernah saya beli..tak tau terpikat tang mana tapi akhirnya set ni duduk dalam simpanan saya sejak 2007. Fungsi diffuser ni adalah sbg alat untuk membakar aromatherapy essential oil. Haa..puncanya kerana ku selalu kena flu, that's why boss suggest guna aromatherapy.
Beli dgn niat nak buat display sbb dia sanagt cunnnsss, sudahnya duduk diam2 dalam kotak sampai sekarang. Sejak beli set ni mmg blm pernah guna. Hari ni tetiba rasa nak outkan dari kotak..nak cari tuan baru, kalau ada yg sudi.
Spec:
Size: 10" x 5"
Material: Porcelain, handmade
Origin: France
Designer: Limoges inspiration
Offer Price: RM7000 neg

Berminat boleh pm Wann/LC atau sms/call 0196183880 atau email ke gobokcantique@yahoo.com utk maklumat lanjut mengenai set ini.  Layari juga Facebook Lemari Cantique.

thanks for ur time and happy viewing..:)




inilah dia Lady in Red dengan pakaian serba minimalis...tapi takpa sbb dia bukan orang tapi diffiser saja kan..:):), set yg sangat exclusive dan cantik untuk mereka yang meminati design sebegini..

bahagian belakangnya..masih sexy jugakan..

penutup hitam di leher tu dipasang apabila set tak digunakan...etk protect sumbu lamp/diffuser


bahagian penutup bila ditanggalkan dari badannya...

bahagian bawah penutup...cakkkk!


nampak tak lubang di leher dan tepi tu..di situlah asap aromatheapy itu dikeluarkan dan menimbulkan aroma wangian..

Birth mark...tempat lahirnya di France, didesign oleh Limoges...emm..nak cerita sejarah pun tak berapa arif, boleh google kot untuk cari history kisah silam designer ni..



No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...