Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Wednesday, May 18, 2011

mangkuk "bubur rampai' bunga kangkung (SOLD)

3 biji mangkuk bubur rampai (upppss! baca cerita bubur rampai kat bawah), set lama tapi belum pernah digunakan. Conditionnya sangat-sangat baik dan best guna ni..


kenapa bubur rampai? hehe..saja suka...sebab LC mmg suka sangat makan bubur especially bubur rampai atau bubur berlauk. Kalau anda berkenan boleh guna untuk makan bubur apa-apa saja..laksa ker, mee kari ker..:). bercerita tentang bubur, di JB atau lebih tepat dia area tempat saya tinggal berdekatan Bandar Baru Uda terdapat sebuah gerai yg terletak di antara pasaraya mydin dan restoran mamak (emm tak ingat nama restoran tu)..ada sorang brader dan wife dia meniaga makanan goreng2. Antara hidangan yang best kat situ kalau nak cuba adalah bubur rampai (itu nama bubur yg saya kasi sendiri)..bubur rampai atau bubur berlauk, satu set hidangan untuk seorang RM5...murah kan? Kalau nak pergi jauh sikit..ada sebarisan gerai-gerai makan di tepi jalan yang dibuka pada waktu malam saja yang menjual bubur berlauk di area Sentosa JB..di situ antara tempat makan budget yang best tetapi simple di Johor bahru. Cubalah ..kalau nak rasa..


mangkuk bubur bunga kangkung
Size: 
Origin: China
Condition: NOS
In Stock: 3
Price:

Berminat sila sms/call Wann-LC di talian 0196183880


SOLD

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...