Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Sunday, April 3, 2011

Cawan kaca berira daun

Sbg penggemar koleksi retro dan kaca, set cawan kaca berira daun ini antara yang sangat menarik pada pandangan LC. Menurut salah seorang collector pinggan mangkuk lama, set cawan ini berusia lebih 50 tahun. Tak rugi kan menyimpan bingkisan yang berbeza seperti ini..
LC bawakan set ini ke sini sebelum sah berpindah tuan tak lama lagi sebagai kenangan ia pernah berada dalam simpanan LC.
 

unik dan cantik buatannya


~ semoga happy di rumah baru...:)

SOLD!!

2 comments:

  1. Salaam LC,

    owhhh..I have this set of four cup/saucer also tapi takde teapot nyer kan..

    ReplyDelete
  2. Salam kak Salmi,
    same kaler ker kak? actually, i kept this for quite some times, tapi last week dah pindah rumah dgn rasminya..huhu..Teko rasanya mmg susah nak jumpa ni..

    ReplyDelete

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...