Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Saturday, April 2, 2011

Bingkisan dari Atas Angin

APA DALAM KOTAK???
Yang LC tunggu-tunggu beberapa purnama akhirnya telah sampai ke rumah beberapa hari lepas, tengok kotaknya yang besar tu sudah tahu isinya mmg khazanah berharga kiriman orang jauh. Apa lagi, penuh excited LC terus buka dan... tadaaaaa...!!..di dalam ada beberapa teaset yg LC tempah dari kedaiUk ~ Kak Gie yg sweet & baik hati. Ni LC kongsikan sedikit bingkisan yg diterima...

Sweet Pink & Purple Roses

 Resident baru dalam Lemari cantique...
 ce teka..bunag apakah? 
Walaupun pada dasarnya LC bukanlah seorang pencinta roses yg tegar, tapi set ni sangat istimewa...kerana pemberian kasih-sayang dari seorang teman. Didatangkan dengan 6 set cawan, piring alas dan piring kuih...Kalau ada sebiji tekonya yg sedondon..mesti dah boleh gunakan ni..:):)

malar segar...

tea..anyone??..

di UK pun ada set2 China ni...begitu luas pengaruh oreintal kan?

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...