Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Tuesday, March 22, 2011

Gali Khazanah Yang Malar Segar

Bunga Padi Yang Malar Segar
 
Bunga padi ni antara set yg hampir lengkap LC perolehi kelmarin, 3 biji saucernya LC beli pada sesi hunting yg lepas dan kini hanya perlukan 3 biji saucer dan creamerpot untuk melengkapkan set yg malar segar (evergreen) ini. Sebenarnya set bunga padi ini antara set-set yg LC jumpa dalam kotak besar kat store tu, tapi rupanya koleksi tuan punya kedai dan dia tak bersedia untuk jual. Masa tu rasa sedih yg amat sangat..tapi macam biasa LC dah buat muka kesian..muka seposen sehingga akhirnya dibenarkan set ni dibawa pulang dgn mahar yg berbunyi antik...takpa janji dapat bawa balik kan..:)






Ni sajalah kisah hunting bunga padi ni..kalau ada antara teman2 collectors yg ada extra creamerpot dan piring lapik cawan, tolong LC lengkapkan koleksi ni sebelum bersedia berpindah tangan pada seorang teman di pantai timur...



Salam manis...

No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...