Feel free to contact me:
|HP:+60137101788 whatssap/sms/call
|email: lcshard@yahoo.com|
|FB: Lemari Cantique| Instagram: lemaricantique|


Saturday, October 29, 2011

teaset bunga anggur (Sold)




set anggur..koleksi sendiri untuk di letgo..6 set cawan dan saucer semuanya NOS + 2 cawan single tanpa saucer bentuk lain, cuma teko jer ada hairline crack..sila baca penerangan pada gambar seterusnya

sugarpot size besar..sedondon dgn teko..kaler hitam kat penutup tu cuma kesan comot carbon suratkhabar jer

hairline crack seperti dalam box tu...dah di fix dgn gam gajah. Untuk diguna mmg tak boleh tapi masih cantik untuk display (Available)

kesan hariline crack di bahagian bawah teko sperti dlam box...kesan ni agak ketara juga (Available)

pasangan ideal (SOLD)

dua design yg berbeza..satu dgn bunga melintang dan satu lagi dgn bunga menjalar ke atas..:) (SOLD)

teaset bunga anggur

Colour: Turquoise/blue on white
Origin: China
Condition: please read full info on pics
In stock: 1 coffeepot, 6 cups & saucers, 2 cups (diff design) and 1 lidded sugarbowl

Interested please call Wann/LC at 0196183880 or





No comments:

Post a Comment

Thanks for visiting LC, Please leave your comments/feedback here :)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...